Arrangementen
     
Arrangementen tekenen - schilderen

Villa les Lavandes, Le Flayosquet-Draguignan (Var [83])  


De ´Villa les Lavandes´ staat op een groot omheind en afgesloten terrein met o.a. een eigen (klein) bos, een weide, een tuin, een Jeu de Boules baan, een tafeltennistafel, een badminton-set en een speeltoestel voor de kinderen. Het grote, heerlijke zwembad is verwarmd in het voor- en najaar. De reiniging ervan gebeurt via een zoutinstallatie en een robot, dus heerlijk schoon water zonder rode ogen. Zie de website www.villa1230.com voor meer informatie. NIEUW: beschilder een bord, of een kop of een schaal met Provencaalse motieven. Door het porselein naderhand te bakken is de tekening afwasmachine-bestendig. Ondertussen geniet u van plaatselijke heerlijke hapjes en natuurlijk een glaasje rose.

Maison Voilà, Montipouret (Indre [36], Centre)      


Wij hebben hier bij Chambre d´Hôtes Maison Voilà bijna alles om uw vakantie zo fantastisch mogelijk te maken; een groot verwarmd zwembad, allweather tennisbaan, 2 jacuzzi´s, grote trampoline, jeu des boules baan, tafeltennis, groot schaakspel, kinderglijbaan, schommels, peuterschommel, hangband en genoeg ruimte om te voetballen, rennen, spelen en ravotten voor de kids. Overal op het terrein van onze Chambre d´Hôtes staan leuke zitjes, bij het zwembad staan heerlijke ligstoelen, er hangt een schommelbank, hangmatten en overal zijn parasols. Zodat u zowel optimaal kunt genieten van de zon als de warmte in de schaduw.

Ambiance Morvan, Ouroux en Morvan (Nièvre [58], Bourgogne)      


Ambiance Morvan is gevestigd in het mooie dorp Ouroux en Morvan, alle voorzieningen op loopafstand. De binnenplaats achter is voor rustzoekers een must. Vele goed beschreven wandelroutes kunnen gemaakt worden vanaf ons terrein. Tevens mountainbike mogelijkheden met de meeste en langste routes van Europa! Wij bieden een tweetal rustig gelegen, volledig ingerichte gites aan (rookvrij). Wij hebben een viertal chambres (rookvrij) ter beschikking, allen met eigen sanitair op de kamer. De mini camping (met gastenkeuken) op het achterterrein is zeer rustig gelegen met vrij uitzicht en goed sanitair. Tevens verhuur van een prachtige 2CV voor een onvergetelijke rit in de Morvan.

 
  La Vieille Ecole, Bourgougnague  
  Moulin de Beny, Valcivieres  
  Les Busserolles, Buxières les Mines    
  Trouvé, La Crouzille      
  Bigno Garrigo, Quarante  
  La Bordette, Valeilles    
  Domaine ´la chabanne´, Châtel Montagne      
  Le Niocraux, Sarrogna    
  Domaine la Fontaine, Soubran    
  Château de Camurac, Camurac    
 
  Le Mayne de Boulède, Monflanquin  
  Domaine Ginestous, La Bastide l´Evêque  
  Groepsaccommodatie Cruon, Esclottes      
  Beauregard, Fressac  
  A-Rigaud, Bourguignon lès Morey    
  Pyrénées Passions, Estadens    
  Sans Parure, Buxières sous Montaigut      
  Le Troubadour, Boule d´Amont    
  Grand Tauzia, Bergouey    
  Qui Vivra Verra, Le Mesnil Amey  Arrangementen