Ferme du Hoguet, Osmanville (Calvados [14], Basse-Normandie)  


Calvados, in Normandie, is een prachtig departement om eens te bezoeken. U komt gegarandeerd tot rust in één van onze gîtes.Alle gites hebben privé tuin en ingang. Wij zitten vlakbij de kust en de invasie stranden . Verder zijn hier veel bezienswaardigheden zoals kastelen, musea. Deze streek staat bekend om zijn ciderprodukten. U zit hier rustig , op ongeveer 2 km afstand bent U in het winkelcentrum . Hier zijn ook goede restaurants . We zijn het hele jaar geopend. Tot ziens!
Château le Val, Brix (Manche [50], Basse-Normandie)    


Chateau le Val is een prachtig 16e eeuws kasteel met een stoere uitstraling, uniek gelegen in een groene vallei, met een lange oprijlaan, veilig ver van de weg en op loopafstand van de verse bakker. We bieden kamers, goed onderhouden appartementen met keuken of huur hele kasteel. CV en/of open haard. Gezellige informele sfeer, kinderen en huisdieren van harte welkom. Tuin is ommuurd met speelruimte, gezellige zitjes, eigen bos en bron uit 1753. Het schiereiland heeft ongerepte stranden en leuke haventjes. De omgeving is prachtig, heuvelachtig en groen. Het is een onontdekt stukje van Frankrijk, afwisselend en ideaal voor de natuurliefhebber! Veel uilen, prachtige sterrenhemels, eekhoorntjes, fazanten, volle maan, een belevenis opzich!
Chez la Fontaine, Géfosse Fontenay (Calvados [14], Basse-Normandie)    


Op zoek naar rust, een gîte, vakantiehuis of een kampeerplaats in een appelboomgaard-camping aan de kust van Calvados, Normandië?? Wil je ruimte, natuur, zee, strand, sfeer en cultuur? Dan is `Chez la Fontaine´ waarschijnlijk precies wat je zoekt. 2 sleutels Clé Vacance. We verwelkomen je graag!

Calvados (14)
  Chez la Fontaine, Géfosse Fontenay    
  Ferme du Hoguet, Osmanville  
  La Beuffrerie, Mandeville en Bessin  
 
 
Eure (27)
 
 
Manche (50)
  Château le Val, Brix    
  Domaine Roqueforette, Laulne      
  Esprit du Bocage, Saint Clément Rancoudray  
  Qui Vivra Verra, Le Mesnil Amey  
 
 
Orne (61)
  La Vallée Corbon, La Fresnaye au Sauvage  
  Moulin de Sévoux, Malétable  
 
 
Seine-Maritime (76)
 
 
Normandie
Seine-Maritime (76)Eure (27)Orne (61)Calvados (14)Manche (50)
info Basse-Normandie
info Haute-Normandie
klik hier
 

Back