Hotels in het  NoordenmiddenZuid-WestenZuid-Oosten     
Informatie over de omgeving

  Puy-de-Dôme: DE OMGEVING (door Evert Malestein)  Nièvre: Ouroux en Morvan (door P. Metsch)  Indre: Indre (door Martin de Kreek)  Ain: De heerlijke Bugey (door Fennie Boekel)  Dordogne: De omgeving van Jumilhac le Grand (door Corine van der Plas)  Doubs: Doubs (Franche-Comté) (door Vercammen - Auberge Chez Soi)  Saône-et-Loire: Daar waar natuur en cultuur in evenwicht zijn (door Sylvia Buijtendijk)  Corrèze: Treignac en omgeving Cultuur, sportief en culinair! (door Stella Veldman)  Allier: De Gorges van de Sioule en de Bouble, Parc Montoz´Arbres (door Margreet Baven)
Le Marconnès, Saint Arcons de Barges (Haute-Loire [43], Auvergne)      


Camping Auberge Restaurant Le Marconnès is uniek en rustig gelegen in het zuidelijkste puntje van de Auvergne.Met een prachtig uitzicht en vele ontspanningsmogelijkheden is Le Marconnès een rustieke plek voor een rustige,ontspannen vakantie. Het is kleinschalig,er is een sfeervol restaurant,zwembad,speeltuintje, bibliotheek. 6 kamers met eigen sanitair en een ruim appartement voor 4-12pers.Veel wandelmogelijkheden. Kindvriendelijk. Compleet ingerichte tenten te huur!!

Auberge le Grillon, Sully (Saône-et-Loire [71], Bourgogne)  


Onze auberge ligt in het landelijke Sully, een klein plaatsje in de heuvels van de Bourgogne, waar u kunt genieten van rust, natuur en mooie wandel- en fietstochten. En toch is het niet ver van historische steden als Beaune, Autun en Dijon met hun vele bezienswaardigheden. De auberge beschikt over 5 gezellige kamers met douche, toilet en heerlijke bedden, een gezellige salon en een grote tuin met vele zitjes. ´s Avonds serveren we een heerlijk 3-gangendiner, vers bereid met regionale producten.
Hotels in het  NoordenmiddenZuid-WestenZuid-Oosten     
 
  Hostellerie la Bergerie, Oradour sur Vayre (87)
  Auberge la Douce Montagne, Allemond (38)
  Hôtel Esprit Montagne, La Chapelle d´Abond (74)
  Hôtel la Croix Blanche, Fontevraud l´Abbay (49)
 
  Hôtel Camping sur Yonne**, Epiry (58)
  Hotel le Cassini, Le Freney d´Oisans (38)
  Auberge de la Chaloire, La Petite Verrière (71)
  Au Bon Accueil, Venosc (38)