La Blache, Saint Jurs (Alpes-de-Haute-Prov. [04], Provence (paca))    


La Blache, ons Provencaals gehucht op 5ha, met 5 comfortabele gites,1 chambre d´hotes en ons eigen huis in karakteristieke aaneengeschakelde gebouwen en een grote lounge met keuken,atelier, pigeonnier, ommuurde tuin, kastanje, vijgen en amandelbomen gelegen temidden van lavendelvelden. De volkomen stilte, zuivere lucht, heldere sterenhemel en onze gastvrijheid doen de rest.Op 30 min. van de Gorges du Verdon, Lac de St.Croix, op 15 min.van regionale markten. Bezoek onze website, geniet alvast mee
Villa les Lavandes, Le Flayosquet-Draguignan (Var [83])  


De ´Villa les Lavandes´ staat op een groot omheind en afgesloten terrein met o.a. een eigen (klein) bos, een weide, een tuin, een Jeu de Boules baan, een tafeltennistafel, een badminton-set en een speeltoestel voor de kinderen. Het grote, heerlijke zwembad is verwarmd in het voor- en najaar. De reiniging ervan gebeurt via een zoutinstallatie en een robot, dus heerlijk schoon water zonder rode ogen. Zie de website www.villa1230.com voor meer informatie. NIEUW: beschilder een bord, of een kop of een schaal met Provencaalse motieven. Door het porselein naderhand te bakken is de tekening afwasmachine-bestendig. Ondertussen geniet u van plaatselijke heerlijke hapjes en natuurlijk een glaasje rose.

Le Vieux Bounias, Carpentras (Vaucluse [84], Provence (paca))    


Charmante gite en 2 chambres d´hotes, rustig gelegen op 2 km. van het centrum van Carpentras, a la campagne, op een terrein van ruim 3 ha., met zwembad (12x8) en volledig ingerichte buitenkeuken. De unieke locatie voor diegenen die van rust, cultuur en natuur houden. Le Vieux Bounias is tevens de uitvalsbasis voor het maken van fiets- en wandeltochten in de de omgeving, en, voor de gevorderden, mag zeker een beklimming van de Mont Ventoux niet ontbreken. De Provence in haar puurste vorm.........

La Petite Grande, Lurs (Alpes-de-Haute-Prov. [04], Provence (paca))  


Ons huis en terrein liggen halverwege op de heuvels aan de voet van het dorpje Lurs. Vanaf ons terrein heeft u aan alle kanten een geweldig vrij uitzicht op het Pays de Forcalquier. Heerlijk genieten van de rust, dobberen in het zwembad, een rit door de prachtige natuur, een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden: het zijn allemaal zaken waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Neem ook gerust uw trouwe viervoeter mee. Kijk eens op onze website, u bent van harte welkom.
Vacances en Luberon, Reillanne (Alpes-de-Haute-Prov. [04])    


Gîte, Chambres d´Hôtes en een vakantiehuis in het dorp Reillanne in het Nationaal Park van de Luberon. Natuur en cultuur, wandelen en fietsen, alles in de directe omgeving. Zowel bij het vakantiehuis als bij de Gîte en de Chambres d´Hôtes is een verwarmd zwembad aanwezig, dus in het vroege voorjaar en ook in oktober kan er nog lekker gezwommen worden. De Gorges du Verdon en het Lac de St. Croix, Aix-en-Provence, L´Isle sur la Sorgue, Avignon, Arles, Marseille en Cassis liggen op ongeveer een uur met de auto. Manosque, Forcalquier en Apt zijn dorpen om een gezellige Provençaalse markt of streekmuseum te bezoeken. In het dorp Reillanne en z´n directe omgeving zijn restaurantjes op diverse niveau´s . Wij spreken: NL, FR, EN, DU.
Alpes-de-Haute-Provence (04)
  Hôtel le Bellevue, Beauvezer  
  La Blache, Saint Jurs    
  La Petite Grande, Lurs  
  Le Maurier, Turriers    
  Les Deux Pigeons, Vaumeilh    
  Mas du Verdon, Castellane  
  Vacances en Luberon, Reillanne    
 
 
Hautes-Alpes (05)
 
 
Bouches-du-Rhône (13)
 
 
Var (83)
  Camping les Lauriers Roses, Saint Aygulf  
  Terre de Lumière, Entrecasteaux  
  Villa la Chouette, Bargemon  
  Villa les Lavandes, Le Flayosquet-Draguignan  
 
 
Provence Alpes Côte d'Azur
Var (83)Alpes-de-Haute-Provence (04)Bouches-du-Rhône (13)Vaucluse (84)Hautes-Alpes (05)
info Provence Alpes Côte d'Azur
klik hier
 
Vaucluse (84)
  Clos Saint Paul, Mazan    
  Domaine du Crestet, Crestet  
  Domaine du Grand Causeran, Entraigues sur la S  
  La Fleur Bleue, Crestet  
  La Table du Bonheur, Saint Saturnin lès Apt  
  Le Vieux Bounias, Carpentras    
  Le Vieux Platane, Cairanne    
 
 

Back