Campings in het  NoordenmiddenZuid-WestenZuid-Oosten     
Informatie over de omgeving

  Manche: De omgeving van Chateau le Val in Normandie - Cotentin - Manche (door Karin)  Aisne: Picardië meer dan doorreizen alleen (door Christian Dingena)
Atelier de la Charité, Landouzy la Ville (Aisne [02], Picardie)    


Op ons ruime en afwisselend aangelegde terrein bieden we je de romantiek, ruimte en rust van het Franse platteland. Je kunt verblijven in je eigen tent, in een van onze huisjes, in een unieke theatertent of in een prachtige jaren ´50 woonwagen. Kinderen kunnen bij ons lekker hun gang gaan en volwassenen genieten van het groen. Slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht en toch echt weg van Nederland.
De Kersenbloesem, Colonfay (Aisne [02], Picardie)      


De Kersenbloesem, gesitueerd op 2.5ha in de landelijke omgeving van Picardië aan de rand van de Thiérage biedt rust en eerbied voor de natuur met een extra stimulans voor het welzijn van de creatieve geest. Hier bij ons in Picardië bent u van harte welkom en kunt u gebruik maken van onze Chambres d´Hôtes. Onze tuinen en accommodatie laten u genieten van een rust die voelbaar is. De Kersenbloesem gunt u de gelegenheid om (even) afstand te nemen van het snelle leven en laat u ontdekken wat stilte ook al weer is.

Chez la Fontaine, Géfosse Fontenay (Calvados [14], Basse-Normandie)    


Op zoek naar rust, een gîte, vakantiehuis of een kampeerplaats in een appelboomgaard-camping aan de kust van Calvados, Normandië?? Wil je ruimte, natuur, zee, strand, sfeer en cultuur? Dan is `Chez la Fontaine´ waarschijnlijk precies wat je zoekt. 2 sleutels Clé Vacance. We verwelkomen je graag!

 
  La Mouche, Le Clerjus (88)
  La Vie Verte, Saint Maurice sur Moselle (88)
  Gîtes le Creux, Fresse (70)
  Camping la Maillardiere, Alexain (53)
 
  Casa Boslimpré, Ban sur Meurthe Clefcy (88)
  Domaine Roqueforette, Laulne (50)
  A-Rigaud, Bourguignon lès Morey (70)
  La Chaumière de Keraluic, Plomeur (29)
 
Naturisten campings  NoordenmiddenZuid-WestenZuid-Oosten     
 
 
 
Grote campings  NoordenmiddenZuid-WestenZuid-Oosten     
 
  Le Fiscalou (naturist), Puycelsi (08)
 
  Le Soleil de Crécy, Crécy la Chapelle (77)